Kauneushoidot


Erikoiskasvohoidot

TIMANTTIHIONTA  soveltuu kasvoille ja vartalolle

Timanttihionta on allergiavapaa ihoa uudistava, epäpuhtauksia poistava, tasoittava ja ihoa kirkastava laitehoito. Timanttihionta kuorii mekaanisesti ihon pintaa, jolloin ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu.

Timanttihionta soveltuu:

Samealle, paksulle iholle, epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksiin, arpiin, nuorelle iholle ja kirkastushoitona kaikille ihotyypeille.

Exuviancef136web.jpg

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota. Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita.

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille. Exuviancen hienovaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen. Exuviancen ihonhoitotuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.HOT STONE- Kuumakivihieronta

hotstone_kauneushoidot_himanka.jpg

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä Intiassa. Kiviä on käytetty puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen- ja hermostollisten oireiden hoidossa.

Kuumakivihieronta laukaisee stressiä ja rentouttaa.

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lempeää lämpöään syvälle lihaksiin. Koko keho ja mieli rentoutuu. Vapauttaessaan lämpöä nämä kivet vaikuttavat kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden.

  • Aineenvaihdunta tehostuu
  • Laukaisee stressiä ja purkaa jännityksiä
  • Edistää verenkiertoa ja lymfakiertoa
  • Lämpö helpottaa kipua lihaksissa ja nivelissä
  • Ihanteellinen hoitomuoto rentoutusta hakevalle

Huomioithan jos sinulla on

  • syöpä
  • diabetes
  • suonikohjuja
  • turvotusta tai iho-ongelmia
  • olet raskaana


Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaiken ikäisille. Se on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinen hoitomenetelmä jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta.

Intialainen päähieronta toimii arjen hiljaisuuden retriittinä avaten ovia omaan sisäiseen maailmaan.

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen akupisteitä ja kasvojen heijastealueita. Hoito helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa fyysisiä sekä psyykkisiä tunnetukoksia. Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia.